13 de març 2021

HOLA FAMÍLIES!!!

hola famílies!! les setmanes passen volant i seguim treballant molt i aprenent cada dia una mica mes.💚💚💚

el dilluns vàrem començar treballant el dia internacional de la dona. vàrem fer diverses activitats:

na maria josé ens va contar el conte de "daniela la pirata". un conte que reivindica el dret de la dona de tenir les mateixes oportunitats a nivell laboral. després d'escoltar el conte, vàrem tenir una conversa ben interessant sobre els els estereotips laborals.




també vàrem xerrar sobre les dones més importants de la vida de cada un i tots varen coincidir que eren les nostres mamàs. després vàrem fer una feineta que vàrem exposar als plafons fora de l'aula.


una de les activitats que hem fet, ha estat la paraula secreta, aquesta vegada ens ha tocat treballar la lleta "c" i la lletra "q". i la paraula secreta ha estat "caqui".


com ja sabeu, continuam treballant els tema de la família, i per això hem fet unes exposicions orals dels nostres arbres genealògics, ho hem fet molt bé!! 
els vostres fills semblen autèntic professionals exposant.


UNA ALTRA ACTIVITAT QUE HEM FET MOLT DIVERTIDA, RELACIONADA AMB LA FAMÍLIA, HA ESTAT UN "ROLE-PLAYING"
VÀREM FER PETITS GRUPS I CADA UN HAVIA DE TRIAR UN TIPUS DE FAMÍLIA, DESPRÉS HAVIEN DE TRIAR QUIN MEMBRE FAMILIAR ESCENIFICARIEN I UNA SITUACIÓ DE LA VIDA QUOTIDIANA.
HO HEM PASSAT GENIAL!! I HEM RECORDAT LA DIVERSITAT DE FAMÍLIES. TAMBÉ DE CADA VEGADA MÉS, ANAM PERDENT LA POR ESCÈNICA.

AQUESTS DIES A MATEMÀTIQUES CONTINUAM TREBALLANT LA RESOLUCIÓ DE PROBLEMES I UNA ACTIVITAT QUE ENS AGRADA, ÉS POSAR-NOS PER PARELLES I INVENTAR ELS NOSTRES PROPIS PROBLEMES


PRÀCTICAMENT A DIARI FEIM LES NOSTRES PETITES SESSIONS DE RELAXACIÓ. I VOS VOLEM MOSTRAR UN TIPUS DE RELAXACIÓ QUE FEIM PER PARELLES.


A EDUCACIÓ FÍSICA AQUESTA SETMANA, HEM TREBALLAT AMB RAQUETES DE LYCRA.

 
COM JA HAUREU VIST, ELS VOSTRES FILLS HAN TORNAT A CASA ELS PUNTS DE LLIBRE DE "SAVE THE CHILDREN", PER VENDRE A LA FAMÍLIA I DESTINAR ELS DOTBÉS A AJUDAR A L' ONG. LA IDEA, ÉS ANAR RECAPTANT ELS DOTBÉS DURANT LA PRÒXIMA SETMANA. 
(SI ALGUNA FAMÍLIA TÉ A CASA ELS PUNTS DE LLIBRE EN BLANC, ELS POT DUR A L'ESCOLA PER FER-LOS)




I PER ACABAR LA SETMANA QUE NO FALTI LA MÚSICA...


BON CAP DE SETMANA I A GAUDIR AMB LA FAMÍLIA!!!💚💚💚

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!!!

  ESTIMADES FAMÍLIES DE LA CLASSE DELS PLANETES, ARA JA SÍ HEM ARRIBAT AL FINAL DE PRIMER.💚💚💚 HA ESTAT UN CURS BEN CARREGAT D'EMOCION...