21 de març 2021

GRÀCIES FAMÍLIES!!!

BON DIA FAMÍLIES!! A POC A POC ANAM ARRIBANT AL FINAL DEL TRIMESTRE, EL TEMPS PASSA VOLANT!!💚💚💚

EN PRIMER LLOC, VOS VULL DONAR LES GRÀCIES PER TOTES LES VOSTRES APORTACIONS A LA ONG "SAVE THE CHILDREN". HEU FET MOLT BONA FEINA I HEM RECAPTAT MOLTS DE DOTBÉS. AQUEST PETIT GEST, QUE A NOSALTRES NO ENS SUPOSA MOLT D'ESFORÇ, ES CONVERTEIX EN NOVES OPORTUNITATS PER MOLTS D'INFANTS QUE TENEN REALITATS MOLT DÍFICILS!! 

MIL GRÀCIES DE TOT 💗!!

ELS VOSTRES FILLS I FILLES CONTINUEN TREBALLANT I ESFORÇANT-SE DIA A DIA. AQUESTA SETMANA, HEM TREBALLAT MOLT LA RESOLUCIÓ DE PROBLEMES, I A PART DE LES FITXETES I FEINES AL QUADERN, ENS ENCANTA TREBALLAR A LES NOSTRES PISSARRETES PARTICULARS. I A MÉS A MÉS INVENTAR-NOS ELS PROBLEMES.

 
CONTINUAM TREBALLANT EL TEMA DE LA FAMÍLIA, I A PART D'ALTRES FEINES, HEM COMENÇAT A FER UNA BEN ARTÍSTICA DE MODELATGE. ENCARA ESTÀ EN PROCÉS. PERÒ EN BREU PODREU VEURE EL RESULTAT FINAL. AQUESTS PLANETES SÓN UNS ARTISTES!!!


AQUESTS DIES, HEM COMENÇAT UN TEMA NOU: "EL COS HUMÀ"
PER INICIAR EL TEMA HO VÀREM FER AMB UNA CANÇÓ I UN JOC DE RECONÈIXER ALS NOSTRES COMPANYS AMB ELS ULLS TAPATS. AQUEST JOC VA DONAR PEU A UNA CONVERSA, ON VÀREM DIR TOT EL QUE SABIEM DEL NOSTRE COS. 
ENS VA SORPRENDRE, TOT EL QUE SABEM!!!I COM SEMPRE, HEM FET UNA MICA D'ESPORT. HEM FET JOCS I TAMBÉ HEM JUGAT AMB ELS RECEPTACLES.

 
I FINS AQUÍ, LA PINZELLADA SETMANAL. ESPER QUE ACABEU DE GAUDIR D'AQUEST DIUMENGE "PRIMAVERAL".

UNA ABRAÇADA VIRTUAL A TOTS I TOTES!!!💚💚💚

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!!!

  ESTIMADES FAMÍLIES DE LA CLASSE DELS PLANETES, ARA JA SÍ HEM ARRIBAT AL FINAL DE PRIMER.💚💚💚 HA ESTAT UN CURS BEN CARREGAT D'EMOCION...