23 de gener 2021

BON DIA FAMÍLIES!!

 BON DIA FAMÍLIES!

JA HEM PASSAT UNA SETMANA MÉS D'AQUEST SEGON TRIMESTRE. I ELS VOSTRES FILLS I FILLES CONTINUEN FENT MOLTA FEINA I APRENENT MOLT.💚💚💚


A MATEMÀTIQUES, HEM ESTAT FENT RESOLUCIÓ DE PROBLEMES SENZILLS I HEM INVENTAT NOUS PROBLEMES, PER PARELLES I EN PETITS GRUPS. 

ENS AGRADA MOLT, FER FEINA JUNTS!!


CONTINUAM FENT OPERACIONS AMB REGLETS, DE CADA VEGADA PUJAM LA DIFICULTAT, JA QUE ANAM APRENENT MÉS NÚMEROS.

 
COM SEMPRE HEM REBUT LA VISITA ESPERADA DE NA GENOVEVA, HEM XERRAT, CANTAT ... I TAMBÉ ENS HA ENSENYAT ELS MESOS DE L'ANY EN CASTELLÀ, AMB UNA CANÇÓ I UN VIDEO BEN DIVERTIT!!


AQUESTA SETMANA A EDUCACIÓ FÍSICA, ENS HA TOCAT FER JOCS TRADICIONALS. I HEM XERRAT D'ALLÒ QUE JUGAVEN ELS NOSTRES PADRINS PADRINES I ELS NOSTRES PARES I MARES.
HEM JUGAT A L'ELÀSTIC, A LES XAPES, AMB MONEDES...UNA DE LES ACTIVITATS QUE MÉS ELS HI AGRADA A LA CLASSE DELS PLANETES, ÉS FER CREACIONS PLÀSTIQUES LLIURES, AMB ELS MATERIALS QUE ELLS I ELLES TRIEN.

 
CONTINUAM TREBALLANT EN EL NOSTRE PROJECTE D'ANIMALS, I AQUESTS DIES HEM XERRAT D'ALGUNES CURIOSITATS QUE HEM INVESTIGAT.
TAMBÉ HEM FET FEINETES SOBRE EL LLOC ON VIUEN. MIRAU MIRAU!!!COM CADA SETMANA HEM FET LA CAPSA QUI SOM JO, I AQUESTA VEGADA LI HA TOCAT A NA MARTA. HA DUIT UNA CAPSA BEN XULA I FINS I TOT ENS HA DUIT UN EXPERIMENT, PERQUÈ A ELLA LI ENCANTEN.

MOLTES GRÀCIES MARTA I FAMÍLIA PER LA VOSTRA FEINA!! HEM GAUDIT!!!I PER ACABAR LA SETMANETA, HEM MOGUT EL COS, FENT COREOGRAFIES BEN DIVERTIDES.
I FINS AQUÍ EL RESUM SETMANAL!! 
ESPER QUE PASSEU UN BON CAP DE SETMANA. 
UNA ABRAÇADA💚💜💚
1 comentari:

  1. Ens ha agradat molt veure que feis i hem fet lexperiment que va dur na Marta a la capsa qui soc jo. Molt xulo el volcà!!!

    ResponElimina

BON ESTIU!!!

  ESTIMADES FAMÍLIES DE LA CLASSE DELS PLANETES, ARA JA SÍ HEM ARRIBAT AL FINAL DE PRIMER.💚💚💚 HA ESTAT UN CURS BEN CARREGAT D'EMOCION...