18 d’octubre 2020

 BON DIA FAMÍLIES!💚💚

ESPER QUE ESTIGUEU GAUDINT DEL CAP DE SETMANA.

I COM SEMPRE, VOS DEIX UN RECULL D'IMATGES D'ALGUNES DE LES ACTIVITATS, QUE HEM ANAT FENT AQUESTS DARRERS DIES.

ESPER QUE VOS AGRADIN.


       A LA FI, VÀREM ACABAR ENTRE TOTS I TOTES, LA NOSTRA PORTA DE L'AULA,

                                                     AQUEST ÉS EL RESULTAT!!😍😍


AQUESTA SETMANA, HEM TREBALLAT UN CONCEPTE NOU: LA SIMETRIA.

HEM FET UNA ACTIVITAT PLÀSTICA MOLT DIVERTIDA: LA SIMETRIA DE LES NOSTRES MASCOTES DE LA CLASSE, AQUÍ VOS DEIXAM UNA PETITA MOSTRA:

 

TAMBÉ CONTINUAM TREBALLAM L'ESCRIPURA, I ENS ENCANTA FER-HO ESCRIVINT A LES NOSTRES TAULES, AMB UN RETOLADOR ESPECIAL. HEM PRACTICAT LES VOCALS I UNA LLETRA NOVA: LA P. TAMBÉ HEM ESCRIT EL NOM DE LES NOSTRES MASCOTES.  

FA UNS DIES, VÀREM TENIR LA VISITA D'UNA PERSONA ESPECIAL A L'AULA:
NA GENOVEVA. ELLA ÉS LA COSINA DE NA JENNY, QUE ENS ENSENYARÀ A XERRAR MOLT BÉ EN CASTELLA (QUAN POGUEM LI FAREM UNA FOTO)
NA GENOVEVA, AQUESTA SETMANA ENS VA DUR UN CONTE PRECIÓS EN CASTELLÀ. I DESPRÉS ENS VA PROPOSAR FER UNS PUNTS DE LLIBRE, PER LLEGIR CONTES A CASA.


COM TOTES LES SETMANES, HEM FET LES NOSTRES SESSIONS D'EDUCACIÓ FÍSICA, I AQUESTA SETMANA, ENS HA TOCAT TREBALLAR AMB AROS. AQUÍ TENIU UNA PINZELLADA D'IMATGES.

UNA ALTRA ACTIVITAT QUE HEM FET I AMB LA QUE HEM GAUDIT, HA ESTAT UNS JOCS D'EXPRESSIÓ CORPORAL. ON TOTS, ENS CONVERTÍEM, EN ANIMALETS, REPRODUINT ELS SEUS MOVIMENTS I ELS SEUS SONS.


 
I PER ACABAR...  AQUESTA SETMANA, HEM TORNAT A FER LA CAPSA "QUI SOM JO?".
I AQUESTA VEGADA, L'HA FETA NA MARIA DEL MAR. ENS HA CONTAT MOLTES COSES INTERESSANTS SOBRE LES SEVES AFICIONS, LA SEVA FAMÍLIA, ELS SEUS VIATGES.
COM SEMPRE, ENS HA ENCANTAT.

MOLTES GRÀCIES MARIA DEL MAR I FAMÍLIA!!💕💕💕

      UNA ABRAÇADA VIRTUAL, A TOTS I TOTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!!!

  ESTIMADES FAMÍLIES DE LA CLASSE DELS PLANETES, ARA JA SÍ HEM ARRIBAT AL FINAL DE PRIMER.💚💚💚 HA ESTAT UN CURS BEN CARREGAT D'EMOCION...